Budinca la cuptor

de LadyCrs in Dulciuri, 3 Oct 2012 | 6675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g telemea vaca ( asta am avut eu in casa, puteti pune ce tip de branza doriti)
  • 10 linguri de zahar
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 600 grame paste
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la cuptor:

Fierbem pastele in apa clocotita cu ulei si sare. Dam branza prin razatoare, coaja de lamaie, spargem ouale unul cate unul si amestecam. Adaugam esenta, zaharul vanilat, smantana si zaharul. Ungem tava cu unt. Pastele le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Punem pastele in tava si peste compozitia obtinuta ( eu le amestec un pic cu lingura in tava direct sa fiu sigura ca patrunde peste tot branzica). Lasam la cuptor la foc mediu 45-50 de minute. O servim asa simpla sau cu dulceata :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de branza cu vanilie si portocala